Alergeni


Alergeni


Grupe/Lista de Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;

2. Crustacee si produse derivate;

3. Oua si produse derivate;

4. Peste si produse derivate;

5. Arahide si produse derivate;

6. Soia si produse derivate;

7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);

8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate;

9. Telina si produse derivate;

10. Mustar si produse derivate;

11. Seminte de susan si produse derivate;

12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

13. Lupin si produse derivate;

14. Moluste si produse derivate.

15. Vin si produse derivate.
Va rugam sa ne informati daca aveti alergii sau urmati diete speciale.
Please let us know if you have any allergies or if you are following a specific diet.

info

Program/Schedule Luni - Vineri / Monday-Friday : 11:00-20:00
Comanda minima / Minimum order: 60 ron
Nota Caserolele pentru mancare calda pot fi folosite pentru reincalzire la microunde.
The plastic containers for warm food can be put in the microwave.